maandag 27 augustus 2018

Garage van de beek

Garage van de beek

Om te beginnen, moet u het oppervlak van de koplampen schuren met een geleidelijk dunner schuurpapier. Er zijn veel merken van amarilpapier, sommige ook . In het geval van vergeling kan de verdere actie van het schuren van het oppervlak van uw koplampen noodzakelijk zijn als een meer gedetailleerde reiniging . Waarom veel geld aan nieuwe koplampen uitgeven als het niet nodig is? Na het schuren van de koplamp wordt de koplamp met speciale koplamp polijst apparatuur afgemaakt. De glans komt in deze stap terug in het koplampglas.


Tijdens het herstellen van beschadigede, doffe en verweerde koplampen , dient na het schuren de koplamp opnieuw gespoten te worden met een blanke . Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of kom langs bij onze garage. Doffe koplampen is gevaarlijk voor u zelf maar ook voor andere. Zorg dat je goed zichtbaar bent.


Heeft uw auto doffe of verweerde koplampen ? Hierdoor kan uw auto APK worden afgekeurd. Wij schuren en polijsten de koplampen zodat ze weer als nieuw . Tandpasta is de makkelijkste manier op jou koplampen te reinigen. Dat gebeurt met heel fijn waterproof schuurpapier met een korrel 800. Afgekeurd op de controle door doffe koplampen ? Wij kunnen u hiermee helpen zonder dat u hoog in kosten gaat . Gelukkig weten de monteurs bij Autotaalglas precies wat nodig is om jouw koplampen weer te laten schitteren. Na één à twee uur schuren , polijsten en coaten . Op onze webshop vind u alleen merkproducten van de beste kwaliteit.


Deze producten worden ook door ons . Let op: Controleer op beschadigingen voordat u begint met schuren en polijsten. Deze kunnen er toe leiden dat de koplamp barst tijdens het schuren. Koplampen polijsten: doffe koplampen weer als nieuw! Zijn jouw koplampen dof en niet meer helder? Zitten ze vol met krasjes en . Het afplakken van de autolak om de koplampen heen.


Het (verschillende keren) schuren van de koplampen met een speciaal nat schuurpapier. Het is dus erg belangrijk om doffe koplampen te laten herstellen. U heeft een mooie auto, de koplampen zijn dof en lelijk en doen afbreuk aan de auto. De koplampen dienen schoongemaakt te worden alvorens te schuren.


Wanneer de koplampen wat verder beschadig vergeeld of mat zijn moet je eerst de koplampen schuren voordat je kunt polijsten. De enige manier op koplampen weer wit transparant te maken is door de vergeelde doffe laag te verwijderen door deze weg te schuren tot het glas van de. HLRK, Professional Koplamp Herstel Restauratie Glassylite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts