vrijdag 15 september 2017

Krassen verwijderen telefoonscherm

Krassen verwijderen telefoonscherm

Met deze tips van KPN kun je krassen zelf bijna kosteloos van het scherm. Er is een manier waarop je krassen kunt verwijderen. Krassen van een telefoonscherm verwijderen. Hieronder vind je manieren om krasjes uit je gsm-toestel te halen.


Product om autokrassen te verwijderen. Kijk niet verder dan je badkamer: tandpasta is namelijk een van de trucs om krasjes te verwijderen. Het TV programma Galileo op RTLhad een fruitige tip om de krassen van het display van je telefoon te verwijderen met een banaan.


Hallo,Op de PSP van mijn zoontje zijn per ongeluk diepe krassen in het plastic voor het scherm gekomen. Tandpasta kan helpen om kleine krasjes van je scherm te halen. We wilden dit onderdeel bij Sony . Meer tests, wetenschap, tech en gadgets?


Commandant(om verweerde autolak te polijsten en weer mooi te krijgen) gebruiken. Werkt fantastisch voor diepe èn ondiepe krassen. Doe blanke nagellak op de krassen , en blaas erop, zodat het droogt. Iedereen kent die vervelende krasjes wel op het telefoonscherm.


Alle telefoons tegenwoordig krassen snel omdat er gebruik word. En als er zuinig is op zijn telefoon (scherm poetsen etc) ben ik het. Niks verwonderlijk dus dat er dan wel eens krassen op het scherm komen.


Kleine krassen kun je echter makkelijk zelf verwijderen. De meeste producten heb je waarschijnlijk al in huis. Wij raden u aan om na het verwijderen van krassen uit uw mobiel of tablet . Er zijn verschillende eenvoudige manieren om krassen te verwijderen van het telefoonscherm. Maar voordat u deze procedure start, moet u het apparaat . We zouden allemaal thuis een tube tandpasta moeten hebben voor . Hi iedereen, Ik ontdekte laatst een best wel vreemd probleem. Ik merk dat er wat krassen in mn scherm zitten.


Overigens alleen te zien als het . Regelmatig kijkt PCM naar een interessante lifehack. Welke lifehack op het gebied van technologie maakt je leven makkelijker en vooral leuker . Wij vonden hier enkele interessante tips en hebben ze in dit blogartikel . Nu ben ik op internet eens gaan zoeken naar het verwijderen van krassen uit iPods, en ik kon genoeg oplossing vinden. U kunt krassen verwijderen doormiddel van de onderstaande tips and tricks te gebruiken. Bij sommige tips zal u voorzichtig te werk moeten . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Je herkent het gegarandeer een aantal fijne krasjes op het beeldscherm van een telefoon.


Dit middeltje schijnt dus een perfect middel te zijn om krasjes te verwijderen. Wanneer een toestel niet goed wordt beschermd . Mix twee delen babypoeder met één deel water en roer totdat het . Op mijn net maanden oude auto zit een hele lelijke plek met kleine krasjes ontstaan door een stuk klei dat van een vrachtauto af kwam. Ontbrekend: telefoonscherm KRASSEN VERWIJDEREN MET BANANENSCHIL? Misschien had je het al gezien of gehoord.


Het schijnt namelijk zo te zijn dat je krassen kan weg halen met een bananen schil. Displays van mobiele telefoons zijn krasgevoelig en worden daardoor onooglijk. Gekocht voor telefoonscherm. Deze beschermt je scherm optimaal tegen kras -, val- en stootschade. Sinds weken trotse eigenaar van de Samsung sEdge.


Gelijk bij aanschaf van mijn telefoon de originele Samsung Galaxy SEdge Clear . Ik las dat je met bepaalde middelen krasjes kan verwijderen van het mobiele telefoon scherm. En we hebben dé tip voor een blinken krasvrij scherm. Om vette vingers te verwijderen , of etensresten, kun je het doekje een kleín beetje . Is er een mogelijkheid om die te verwijderen. Doe een beetje tandpasta op een wattenstaafje . Iemand weet hoe je kleine krasjes kunt verwijderen van touchscreen telefoon?


Vandaag heeft elk gezinslid een mobiele telefoon. Deze gadget is sinds kort een zeer veelzijdig, het combineert een communicatie-apparaat, . Repareer krassen op je telefoonscherm. Je kunt eenvoudig watervlekken uit hout verwijderen door een laagje Vaseline op de vlek aan te brengen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts