vrijdag 5 mei 2017

Kroon atf olie

Kroon atf olie

ATF - A is te gebruiken voor automatische- en semi-automatische. ATF Almirol is geschikt voor automatische transmissies,. General Motors en andere constructeurs een type ATF Dexron III-H olie voorschrijven. Hier vindt u voor de watersport de olie voor de keerkoppeling en staartstuk van de motor. ATF -F (Ford) is een hoogwaardige, automatische transmissieolie gebaseerd . Classic ATF A is een minerale ATF met speciale wrijvingsverbeteraars, nauwkeurig afgestemd op de frictiematerialen . Door te kiezen voor kwalitatief zéér . Ben je op zoek naar transmissie olie ? Atf almirol is een zeer hoogwaardige automatische transmissieolie van de nieuwe generatie.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! De hoge kwaliteit is bereikt door zeer goede solvent . Een uiterst hoogwaardige automatische . Snelste levering in gehele BeNeLux. Claeys onderdelen in Turnhout heeft een ruim assortiment aan auto-onderdelen en oldtimer onderdelen. We helpen u graag verder in onze winkel.


ATF Dexron II-D is een zeer hoogwaardige, automatische transmissieolie gebaseerd op solvent geraffineerde basisoliën. Additieven zijn toegevoegd om de . Ben jij in het bezit van een klassieke auto met automatische transmissie. Bestel online bij De Boer Drachten! Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig.


Veel autofabrikanten geven aan dat de af-fabriek gevulde long-life ATF nooit vervangen hoeft te worden. Kroon -Oil Transmissie oliën. Winkel Voor deze prijs krijgt u goed advies 12. Webshop Een goedkope prijs voor uw product. Dit product is tijdelijk niet meer leverbaar.


Neem contact met ons op voor meer informatie of kies een ander product. KROON -OIL KROOIN-OIL ATF ALMIROL. Het volledige oliecircuit wordt voorzien van verse ATF.


Almirol ATF is een zeer hoogwaardige automatische transmissie olie van de nieuwe generatie. ATF Dexron VI is een synthetische ATF , speciaal ontwikkeld voor gebruik in de nieuwste generatie automatische transmissies van GM. Wie heeft dit beraetslaeghtover Tyrus die kroonende [stadt), gekroont, gekroonde.


Wij informeren u over het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we om de website . Bent u op zoek naar ATF olie van een ongekend hoge kwaliteit en zuiverheid? Word Eurol dealer of open een Eurol Servicepoint in uw garage of werkplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts