woensdag 15 februari 2017

Geur airco auto

Geur airco auto

Zijn er klanten die klagen over een muffe lucht of extreme geurhinder in de auto ? Dat is vaak een teken aan de wand dat de airco stinkt en het . De auto airco stinkt door bacteriegroei op de verdamper. Laat uw auto voor €3- behandelen tegen deze muffe lucht uit de airco. Daar zit een luchtje aan: gevaarlijke en vreemde autogeuren. Als je een sterk muffe geur ruikt als je de airco aanzet, is dit waarschijnlijk . Airco geurbehandeling voorkomt onaangename lucht in uw auto. Maak direct een online afspraak bij Profile.


Meestal is deze geur extra sterk als u de ventilatie of airconditioning in de auto aanzet. Blijf niet rijden met een auto die naar gas ruikt, maar . Last van een hardnekkige vieze geur in uw auto ? Lees in deze blog van Strooming. Kies dan voor Airco Fresh en laat je airco reinigen.


Ook wanneer ik de airco een week niet aanzet is de geur nog steeds. Ik heb gekeken naar vochtige plekken in de auto maar heb tot op heden . Daarnaast kan het zijn, wanneer je je auto instapt, dat je een vervelende of muffe geur in je auto ruikt. Grote kans dat het je airco is! Voordat je de auto uitzet (dus als je de laatste straat in rijdt) airco uitzetten. Mag ik rijden met de airco aan en de venster open?


Wel, als de airco -installatie een muffe, licht rottende, vervelende, onaangename geur veroorzaakt, vooral . Je loopt naar de airco en ontdekt dat die nare geur uit je koeler komt, bah! Hoe komt het dat je airco stinkt en belangrijker: wat kun je eraan doen? Heb sinds kort een muffe geur als de airco koude lucht blaast.


Laat je de airco regelmatig draaien? Daarna goed je auto laten luchten dan moet de geur vanzelf weg gaan. Heb jij last een een muffe geur in je auto ? Ik kuis mijn wagen regelmatig, maar die vervelende geur gaat er maar niet uit! Dit komt door de airconditioning. Maak zo snel als mogelijk een afspraak.


En onze monteurs kijken direct naar de oorzaak van de muffe geur. Een airco die nare, muffe luchtjes in uw auto verspreid? Bijna iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Die onaangename geur wordt vaak veroorzaakt door . Je airco is weer optimaal kou de vieze luchtjes zijn weg én de . Als er vieze geuren in het ventilatie en airco systeem van de auto.


Zoals de geur van natte hond of van je dagelijkse boodschappen of van die . Daarnaast zorgt het gebruik van de airco voor een drogere lucht in de auto , waarmee beslagen. Bij de geurbehandeling wordt er een geparfumeerde stof in de . U zult dan een muffe geur in de auto ruiken. Droge ogen, hoesten en het stinkt in de auto. De verdamper van de airco is vervuild. Als de airco aanstaat is de verdamper ijskoud.


Vieze geurtjes in de auto kunt u verwijderen door uw airco te laten verfrissen. Heeft u nare geurtjes in uw auto ? De muffe geur wordt veroorzaakt door allerlei . Ik heb nu een jaar een tweedehandse auto en hiervan de airco. Is de geur hierna nog niet weg of komt deze weer terug, is er best kan dat er, . Little Joe is jouw buddy tijdens een ritje.


Stankoverlast door uitlaatgassen in de auto ? Wij lezen je auto uit en achterhalen het exacte probleem. Tijdens een geurbehandeling reinigen we uw auto airco. Alleen zo kunnen we de nare luchtjes en bacteriën verwijderen. Na de behandeling ruikt de airco lucht. Zie, hoor, ruik of voel wat er mis is met je auto.


Er ligt een plasje water onder je auto na een lange rit waarbij de airco. Een penetrante smeulende geur. Het koelblok ( verdamper) dat in het dashboard bij de kachel is ingebouw . Pas toch maar op, want eigenlijk bestaat die geur uit een mengeling van ethanal, thyleen. Het klinkt misschien een beetje dom, maar heb je de airco niet bijvoorbeeld op de voeten gericht?


Dan kan de geur van zweet voeten natuurlijk . Havik Auto biedt drie soorten airco onderhoud voor uw Mitsubishi aan. Hierdoor verdwijnt de onaangename geur voor lange tijd uit de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts