donderdag 8 december 2016

Revisieset voor handzwengelpomp

Revisieset voor handzwengelpomp

De 3-delige set bestaat uit een lederen zuigmanchet, een rubberen flens en een klepdichting. Deze onderdelen zijn geschikt voor de gietijzeren handpompen. Wildkamp helpt u graag verder!


Bent u opzoek naar onderdelen voor uw handzwengelpomp ? Revisieset voor handzwengelpomp. Bekijk dan snel het assortiment zwengelpomp onderdelen op Tuinexpress. Levert hoogwaardige producten aan de Agrarische dierhouderij en paardenhouderij, zoals: werkkleding, diverse soorten.


Leder manchet voor gietijzeren handpomp No (mm). Maak uw zwengelpomp weer nieuwe doormiddel van onze revisieset ! Maak de handpomp compleet met de pompstandaard en met de zwengelpomptule. Buitendiameter manchet: 77mm Gatmaat: 52mm GEEN GMP.


Handzwengelpomp onderdelen Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt? Het bruine leertje wordt om de zuiger geplaatst in de hals van de pomp. Geschikt voor een cilinderbinnenmaat . Deze revisieset bestaat uit een leren zuiger en twee afsluitringen zodat uw handzwengelpomp weer werkt als nieuw. Online uit onze voorraad te bestellen, . Reserveonderdelen voor handpompen. ZWENGELPOMPEN EN REGENTONNEN.


Een handzwengelpomp gaat door het het gietijzer jarenlang mee en behoeft geen onderhou de leren en rubberen onderdelen daarentegen wel. Wij hebben een uitgebreid assortiment leertjes om uw pomp te reviseren. Eventueel op maat te laten maken. Eenvoudig zelf te plaatsen zodat de pomp weer goed werkt. Deze modellen hebben extra aandacht nodig omdat ze zijn opgebouwd uit verschillende . Handpomp kopen voor het oppompen van bronwater?


Zwengelpomp met wandflens van gietijzer. Deze nostalgische handpomp is voor bevestiging aan de wand. Met een zwengelpomptule (optie) kunt u de pomp . Met de optionele zwengelpomptule kunt . Gietijzeren handzwengelpomp met wandflens of voetflens, nr. De handpomp met voetflens kan gemonteerd worden op de pompvoet.


Bekijk het gehele aanbod onderdelen voor handpompen. Welkoop heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten pompen met verschillende functies. Eikenhouten regenton met nieuwe gietijzeren handpomp, zwengelpomp (groen of Waterpartij met (nieuwe) werkende gietijzeren handpomp, zwengelpomp in. De lichtgewicht handpompen van Lezyne hebben een ideaal formaat en gaan gemakkelijk mee op de fiets.


Met één klik bevestig je de . Beschikbaarheid: Op voorraad. Deze eeuw heeft ze nog niet gewerkt. En een groot stuk van het einde van vorige eeuw ook niet. Flensdichtingsrubber voor handzwengelpomp. Complete zuiger voor handzwengelpomp.


Installeer de handpomp op een grote regenton. Of op een regenwaterreservoir dat u onder de grond kunt inbouwen. Ik heb hier een oude pomp die ik terug wil laten werken.


Beste forummers, onze handpomp (zogenaamd amerikaans model) in de tuin werkt niet (meer) naar behoren nadat de kindjes ze eens . Goed decoratie kan zeker maken beschikking de . Kegeldichtingsrubber voor handzwengelpomp - nu eenvoudig online kopen bij Waterton. Koop nu en betaal pas over dagen! Dé winkel voor Bestrijdingsmiddelen, Bloembollen, Bloembollen voorjaarsbloeiers, Nestkasten, In en om het huis, Koopjeshoek, Meetapparatuur, Meststoffen, . Onderdelen handpomp zuiger compleet handpomp nummer 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts