dinsdag 9 augustus 2016

Verdelerkap golf 2

Verdelerkap golf 2

Vul uw kenteken in en ontdek onze lage prijzen. Wij bieden een enorm scala van allerlei Golf II. In onze webwinkel kunt u goedkope . Snelle levering en lage prijzen. GTI 16V 1PK gemakkelijk te kopen via AUTODOC.


Voordelige prijzen en spoedige . Wij zijn gespecialiseerd in Golf MKonderdelen. Volkswagen Golf motorsteun. Verdelerkap Golf ,nieuw model bougiekabels. Ik heb een nieuwe verdelerkap en rotor geplaatst en hierbij ook de bougiekabels. D en komt volgens mij uit een golf 2. De eveneens van een isolerende kunststof vervaardigde verdelerkap heeft aan de . G;MH;NZ bestellen doe je bij EasyCarParts.


Helaas weet ik niet meer op welke . Levering door Nederland en België binnen. Indien ja, dan zijn er verdachten: het moduul of de hallsensor. VW Golf met motorcode ABN PN RF 08. Ik heb sinds een paar dagen problemen met me auto ( golf mkgti 16V).


Transparante kleurloze kop van de ontsteker voor Golf Cox, Combi en T25. Compleet nieuw wegens verkeerd besteld. Voor motoren met vacuum vervroegde ontsteking! Bougies auto-onderdelen voor VOLKSWAGEN Golf VI Hatchback (5K1) 1. Voorraad: stuks levertijd: - werkdagen Vandaag bestel dinsdag verzonden. VW GOLF II Van (19E, 1G1) 08.


Specificaties: Voor fabrikant DUC. In de bobine zitten er spoelen van koperdraad om een ijzeren staaf (kern). Door de verdelerkap op de rotor te draaien, wordt het ontstekingstijdstip . Functie, werking en soorten bobines: De meest oude bobine bestaat uit een bobine die verbonden is aan de verdelerkap van de ontsteking van de motor. Wel goed opletten dat onsteking juist zit en verdeelkap ook.


Elke bougiekabel is genummerd aan de zijde van de verdelerkap. De bougiekabel zorgt voor de verbinding tussen de bobine en de bougie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts