donderdag 28 juli 2016

Raamrubbers invetten

Raamrubbers invetten

Bedenk goed wat er moet gebeuren, wat de kosten zijn en welke . Particulier een caravan gekocht of gaat u deze kopen laat deze keuren door een Bovag en Focwa gecertificeerd. Wat echter niet uit het oog mag worden verloren is de zorgplicht die u als eigenaar heeft. Packkeuring : (uitgevoerd volgens FOCWA norm.). Ook kunnen wij de APK keuring en technisch onderhoud van uw camper verzorgen.


Regelmatig onderhoud aan uw caravan verlengt de levensduur en bevordert de verkeersveiligheid. Uw caravan of camper heeft de nodige zorg nodig. U weet precies wat uw caravan werkelijk weegt zodat u niet meer voor verrassingen komt . Denk aan banden van een caravan , gasinstallatie, vochtmeting, reminstallatie en. Want wat rijdt dat slijt maar wat staat vergaat!


Soort onderhoudsbeurt: FOCWA Onderhoudsbeurt of Bovag Onderhoudsbeurt? Veel caravanbezitters vinden het onderhoud aan hun caravan van ondergeschikt belang. Wat houdt een vochtmeting nu precies in?


Want ook hier geldt: “ Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat! Een punt wat helaas nog door vele mensen vergeten wordt, is het op tijd een afspraak te maken voor een Bovag controlebeurt voor de caravan. Die weten bijvoorbeeld precies wat de laatste ontwikkelingen zijn op het. Als uw caravan goed onderhouden is, heeft u daar op de camping geen zorgen over. Laat uw caravan of vouwwagen keuren door een Bovag caravan specialist.


U kunt kiezen uit een een kleine onderhoudsbeurt, een uitgebreidere Bovag. Bovag onderhoudsbeurt plus, de Bovag caravanonderhoudsbeurt zorgt voor. Een ondeugdelijke caravan kan leiden tot schade, of nog erger, tot ongelukken. U moet er niet aan denken en wij ook niet.


Onderhoud en reparatie van uw caravan , vouwwagen, paardentrailer en. Voor de caravan bestaat een zogenaamde Pack keuring en de Bovag. Heeft uw caravan , camper of vouwwagen stilgestaan in een stalling? En voor de kosten hoeft u het niet te laten! Hoe vaak moet je caravan in onderhoud?


Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Bij een onderhoudsbeurt worden onderstel, gas, elektra en opbouw compleet gecontroleerd op . Tempo 100km keuring (alleen op afspraak). Caravan aankoopkeuring € 15-. De kosten hiervoor bedragen € 2- in het laagseizoen en € 5- in het het.


BOVAG keuring voor uw caravan. Bovag -sticker en Bovag - keuringsrapport. Indien u wat bijzonderheden wilt aangeven, kunt u deze uiteraard bespreken op . Focwa of Bovag beurt voor uw caravan , snel en vakkundig, bel ons voor een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts