maandag 23 mei 2016

Metallic stiften

Metallic stiften

Viltstift van zeer hoge kwaliteit in prachtige metallic kleuren: zilver, gou koper, blauw. Inhoud etui: zilver (2), goud (1), koper (1), blauw . In deze verpakking zitten verschillende metallic. Setje van metallic stiften. De stiften doen het echt bijzonder goed.


Een set met metallic stiften van het Franse merk Djeco om mooie accenten op tekeningen aan te brengen of om mee te schrijven. In dit filmpje laat ik sets van de metallic twinmarkers zien op verschillende kleuren papier. Er zijn meerdere varianten en ze kosten €0.


Stiften met penseelpunt voor fijne lijnen en grote vlakken. Bruynzeel met gou zilver en pasteltinten. Je kunt deze gebruiken op zowel licht als donker papier. Erg leuk om cadeautjes mee te versieren of om een . Viltstiften met een mettalic glans van het Franse merk DJECO. Fijne metallic viltstiften om de mooiste sterren, maan, bloemen en vlinders etc mee in te kleuren.


Schrijft direct, schudden of pompen is niet nodig. Playcolor het nieuwe kleuren. Van Edding ontvingen we een doosje met zes kleuren metallic stiften , waarvoor we Edding hartelijk bedanken. Op internet is de volgende . Djeco set van metallic stiften is leuk om te krijgen en te geven! Glans maakt elke kleurplaat mooier.


Snelle levering, gratis inpakservice. Kalligrafie stift goud metallic. Levering gemiddeld binnen 3 . Geef jouw tekeningen en schrijfsels een metallic effect met onze metallic viltstift.


Heel leuk om bjivoorbeeld kerstkaarten . Met één stift kan je tot 700m schrijven. Buy Goud- en zilverkleurige metallic stiften. Ideaal om grote vlakken te kleuren. Voegt metallic glans toe aan je kaarten, kunst- en knutselwerkjes! Set met vier prachtige metallic viltstiften om tekeningen mee te versieren.


Bestel hier de mooiste DJECO stiften, snelle levering! Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen . FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Dankzij de driehoekige bovenkant heb je zeer goede grip op de viltstift. Deze set bevat een gouden en een.


Met de afgeronde punt maak je . Laat je creativiteit de vrije loop met deze mooi set. De kleurrijke doos bevat metallic stiften , die aan elke tekening een extra tintje zullen. Fantastische markers met een dubbele punt (fijne punt en een penseel punt) Perfect voor gebruik op zwarte of donkere ondergrond De pennen zijn op . Uniball signo gelpen wit, brons, zilver of goud of metallic , per stuk. Faber castell Pitt artist brush,nieuw. JAAR GARANT VOOR TOPKWALITEIT EN VRIENDELIJK PRIJSNIVEAU.


Stabilo viltstiften , per stuk, nieuw. Te koop bij SpeelgoedFamilie. Afmeting: lengte stift 1cm. Set van twee metallic stiften met brede punt.


Glanzende effecten toevoegen aan zowel licht als donker papier. PEN STABILO METALLIC GOLD. STIFT - GIOTTO DECOR - METALLIC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts