donderdag 8 oktober 2015

Aps automaterialen tilburg

Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. Het FRESCOLITHE gamma omvat:. Coating: sneldrogende niet-vergelende blanke lak. TV en film)decors, events en interieurs (showrooms, musea).


Ik heb hem gespoten met matte zwarte verf van de gamma. Dan primer , dan een paar dunne laagjes kleur, dan blanke lak. Natuurlijke (dekkende of blanke ) lakverf voor o. Dit type verf zal net als Linal wel wat vlotter mat slaan.


RESiON 2K COAT is een componenten epoxy coating met een zeer helder uiterlijk. RESION 2K COAT geeft een langdurige bescherming aan uw product. Een oplossing om muurverf in de keuken te beschermen, is om de keukenmuur te schilderen met parketlak of blanke PU- lak , zoals TRAE LYX . Voor watergedragen lakken kun je beter een verfroller speciaal rollertje voor acrylverf gebruiken. Deze rollertjes zijn wat duurder, maar daar staat tegenover dat . Beschikbaar Afhaling binnen de uur. In winkelwagen Motip Sprayplast zwart mat.


Type product : Velgen; Type Verf : Velgen; Kleur : Zwart; Inhoud (in ml) : 500. TRAE LYX STAAT VOOR KWALITEIT Het merk TRAE LYX vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts