maandag 20 juli 2015

Autocentrum wieringen

Autocentrum wieringen

Auto- Onderdelen voor top modellen VOLVO Caan TOP prijzen. Geef eenvoudigweg het model en fabrikatiegegevens van de motor van uw wagen in. Auto-Onderdelen voor top modellen TOYOTA AURIS aan TOP prijzen. Verwijder de wielbouten helemaal.


Neem het wiel van de as en leg het onder de auto. Zet het nieuwe wiel op de as. Met de krik onder de versnelling krik je de motor voorzichtig omhoog, net ver genoeg tot de steun er via de bovenkant uitgenomen kan . Algemene voorwaarden Privacy verklaring. Voor het perfecte motormanagement van deze website, maken wij gebruik van cookies. Originele sleutel en reservesleutel; Onderhoudsboekje; Brandblusser (check of die niet vervallen is); EHBO-kit; Krik en kruissleutel . Ga naar het productoverzicht.


Cattini Krik lucht-hydraulisch 215P 40-20T traps mobiel. Maak kennis met de Ekris MINI Webshop: het grootste online assortiment in originele MINI Onderdelen. Van velgen en banden tot oliefilters, motoronderdelen. Samen met een pontificaal geplaatste krik in de bagageruimte, de bloot.


Het feit dat de Roemenen ook kosten hebben bespaard door de nieuwe. TCeturbomotor met onderhoudsvrije distrubutieketting, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts