vrijdag 5 juni 2015

Draagarm passat

Draagarm passat

Beste prijzen op hoogwaardige onderdelen, kortingen. Wij bieden een enorm scala van allerlei Passat BGP Variant . Vergelijk en bespaar met onze lage prijzen! Op zoek naar nieuwe merken voor VW PASSAT reserveonderdelen? Complete set draagarmen volkswagen vw passat vanaf 08. Selecteer hier het type van uw VOLKSWAGEN PASSAT.


Vul uw kenteken in en ontdek onze lage prijzen. GRATIS bus Remreiniger en Vet. Algemeen: Al een tijdje merkte ik dat links voor er iets klapperde tijdens het rijden. Draagarm van MOOG voor VW PASSAT automodellen. VW Passat 3B draagarm set voorzijde.


Hoe de onderste draagarm van de achterste onafhankelijke ophanging van een. Alle rubbers en fuseekogels reeds ingeperst , dus . A-merken met kortingen tot wel. Draaipunten in de wielophanging (b.v. draagarmrubbers). In artikel achter Tab staat: ZIE AFBEELDINGEN met uitleg.


De achteras en subframe zijn al gedaan zonder problemen en ook de veerpoten vooraan zijn al uit mekaar geweest. Na een dag de passat te zijn kwijtgeweest kwam men tot de conclusie dat de rechter rechte draagarm ivm de garantie vervangen zal moeten . Hallo PAUL, ik ga staks de spoorstangkogel los maken en zien of er speling zit op de gedeelte dat in de stuurhuis zit. Hoe zelf draagarmrubbers vervangen demonteren draagarm uitleg.


De in de draagarm aanwezige rubbers en fuseepen zorgen ervoor dat het wiel in alle. Bora, Golf plus, Sportvan, Kever, Beetle, K7 Passat , Santana, Phaeton, Scirocco, . De WT-21is geschikt voor het professioneel monteren en demonteren van de draagarm rubbers bij VAG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts