maandag 11 mei 2015

Sonax ruitenreiniger

Sonax ruitenreiniger

Bevrijdt ruiten en koplampen in no-time van insecten, vuil, uitlaatgassen en nicotine. Makkelijk je ruiten reinigen? Levering binnen uur met acceptgiro. Goedkope schoonmaakartikelen . Alles voor je auto, snel bestel snel thuisbezorgd. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. De sterk geconcentreerde formule breekt vette vervuiling snel af en maakt zelfs . Gespecialiseerde groothandel voor bouwservices ▷ Meer dan 60. Laat een onzichtbare Nano-laag achter waardoor water en vuil minder makkelijk hechten. Sonax Harsverwijderaar 400ml.


Het product is fosfaatvrij en wordt geleverd in . Voor het verwijderen van insectenvuil en straatvuil van autoruiten en koplampen. Winkelverkoopprijs euro 592. Verwijdert smeerfilm en nicotineresten van binnenruiten en spiegels.


Deze glasreiniger zorgt voor een streepvrij zicht en . Snelste levering in gehele BeNeLux. Voor binnen en buiten, lampen en spiegels. Glasreiniger voor streepvrij zicht. Ook geschikt voor bij het wassen van de . Vergelijk de beste kortingen en aanbiedingen bij de leukste shops! Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Aanzienlijk minder verbruik dankzij maximale reinigingskracht. Op zoek naar een stijlvolle en stevige prullenbak? Effectief concentraat voor de ruitensproeierinstallatie. Dankzij de nieuwe formule nu nog beter . X-treme Clear View 5ml: Car Wash.


Reinigt en ontvet alle soorten remmen. De bestverkochte producten voor: sonax autoshampoo. Extreem krachtige reiniger voor alle . Liqui Moly Ruitenreiniger Schuim 3mL. SONAX Extreme Ruitenreiniger , 500ml. Ik gebruik Würth Ruitenreiniger Plus.


De nieuwe ruitenreiniger zit in . Bekijk ook de populairste merken . Autoruiten moeten schoon zijn, dat is wel zo veilig. Vergeet niet om dit veelvuldig te herhalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts