dinsdag 24 februari 2015

Motor wassen zonder water

Motor wassen zonder water

Wondermiddel voor het reinigen van je totale motorfiets. Maak schoon zonder het gebruik van water. Te gebruiken op glas, chroom of kunststof van je motor , auto en scooter te gebruiken.


Wat zegt de ANWB over WOWshine? Een schoonmaak product dat zonder water werkt, is uniek! Weg met water , spons , schoonmaakmiddelen en emmers.

Een multifunctioneel product is op zich al heel bijzonder. Een product dat ZONDER WATER werkt, is helemaal uniek! Om met je motor weer spic en span voor de dag te komen, misstaat een poetsbeurt op zijn tijd niet. Vulcanet wast, glanst en beschermt . Het waswonder voor je motor! Toegegeven, ook bij ons staat de motor poetsen niet boven aan het lijstje met.


Een alles in een oplossing voor het poetsen van uw auto, motor ,boot etc. In deze video laten wij u zien hoe u uw auto op een eenvoudige en duurzame wijze kan reinigen. Motorkleding shop Tenkateshop Het ultieme poetsmiddel!

Motor wassen zonder water

De zachte reinigingdoekjes beschadigen de elektrische en elektronische systemen niet. Ideaal, geen afvalstoffen, geen natte voeten, geen verspilling van water en schoonmaakmiddelen. Werkt super zelfs tegen vliegen en kettingvet! Het klink te mooi om waar te zijn. Deze alles in-1-oplossing bevat: - een reinigingsmiddel voor de tegen.


Ons product voor “ wassen zonder water ” heeft een opspuiten en afwrijf methode. Met deze hitte de auto snel wassen zonder water ? Ook de motor , vrachtwagen of de ramen wassen zonder water : met DRYWASH kan zonder water . Je auto wassen zonder water : het is zeker mogelijk. Maar werkt het ook zo goed als wordt beloofd? Tuning-gids zet de voor- en nadelen voor je op een rijtje. Als u een klassieke auto heeft, of als u zich zorgen maakt . Hebben ze eindelijk een verdeler gevonden voor vlaanderen ja?


Dit product werd me een tweetal jaar geleden door een organisatie in Gent . Snel en eenvoudig uw auto wassen zonder water. Handig: overal waar u maar wilt kunt u de auto, motor , caravan, boot wassen. Auto, motor , caravan, vrachtwagen, boot, of de ramen van een huis wassen zonder water : met DRYWASH kan waterloos . Drywash - auto wassen zonder water ! U bespaart per wasbeurt vele liters schoon water.

Motor wassen zonder water

Wassen zonder water is het wassen voor de toekomst, het is zeer duurzaam. Is een auto, motor , boot of caravan wassen zonder water goed schoon te krijgen? In een paar stappen is de auto, caravan of boot gepoetst, . Volgens de handleiding van autowassenzonderwater vervangt dit ene. Auto Motor Klassiek Het grootste tijdschrift in Nederland en BelgiĆ« . VULCANET WASSEN ZONDER WATER. Alles in een oplossing voor het reinigen van de motor , scooter, auto, enz.


Chroomwerk, velgen, verlichtingsunits, ruiten en kunststof onderdelen kunnen eenvoudig gereinigd en beschermd worden, zonder water met . Waarom zou jij je motor een verfrissende douche moeten geven als het regenwater , dat in Nederland soms met . Bekijk nu een aantal ervaringen met auto wassen zonder water ! Heb motorvriend uit Maarn op het bestaan van autowassenzonderwater. Ben je op zoek naar Ekowax wassen zonder water , 7ml ? Zonder gebruik te maken van extra water! Ideaal voor het schoonmaken van je motor : een reinigingsmiddel voor vuil en olie eenproduct om asfaltvlekken te verwijderen een . Eenvoudig, snel, doeltreffend en milieuvriendelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts